Ha azt hittétek, hogy ezen a héten megmenekültök az Excel-tábláim elől, súlyosan tévedtetek! Íme az összes eddigi Cure-turné összes dala egy táblázatban. Az első sorban a turnék, az első oszlopban pedig a dalok szerepelnek. Azok a dalok, amelyek soha nem fordultak elő még turnén, a táblázat végén találhatóak. A dalokat időrendben írtam fel. Az 'nl' azt jelenti, hogy a dal még nem létezett; a 'v' azt jelenti, hogy előfordult az adott turnén, az adott dal; az üresen hagyott mező pedig azt jelenti, hogy nem csendült fel abban az évben az alkotás. A táblázat tanulságairól órákat lehetne beszélni, lehet, hogy egyszer fogunk is. Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://cureous.blog.hu/api/trackback/id/tr531465559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kófic 2009.10.23. 12:47:32

hát hallod .. le a kalappal:D viszont ha már igy belenézegettem pont kiszúrtam az "I dig you"-t.. ez a Cult Hero-s "I dig You" ami a 17sec deluxe-on is rajta van? mert akkor nem 85-ösnek kéne lennie a felvételnek... de látom játszották 2004-ben is egyszer... nem lehett rossz:D persze végig nézve a kimaratt számok listáját.. azér fájdogál még a szívem ...
Kiváncsi lennék kinek melyik szám hiányzott a legjobban a koncertekről ezekből a számokból...

Szigi. · http://depechemode.blog.hu 2009.10.23. 18:37:14

Teljesen igazad van, csak az 1980-as rendelkezésre álló setlistek közül egyiknél sem szerepel ez a két dal!

Lorretine · http://profile.myspace.com/445447742 2019.01.07. 11:34:45

Lassan frissítésre szorul a táblázat :-) Nagyon jó volt újra átfutni, elgondolkodtató, hogy pl. a Plastic Passiont miért kellett 30 évig pihentetni, a Lament sorsa is érdekes számomra, a Bananafishbone is mekkora meglepetés volt, amikor egyszercsak elővették, Burn-ről nem is beszélve, ami már éppen nem került be a listába.
süti beállítások módosítása