Dallas kissé kimaradt a meglepetésekből, de aki azt gondolta, hogy El Paso-ban is valami szokványosat fogunk hallani, azt óriási meglepetés érte: 1990 (!) óta először újra volt The Perfect Girl, 2000 óta először The Snakepit, 2004 óta először I Don't Know What's Going On, és 39; 2007 óta először Watching Me Fall; valamint 2011 óta először The Drowning Man. És most debütált a turnén a Catch és az If Only Tonight We Could Sleep is. Érdekes módon, az eddigi Disintegration, vagy Wish-fajsúlyos koncertek helyett most a Kiss Me Kiss Me Kiss Me album volt felülreprezentálva, 7 dallal. A soundchecken volt állítólag Freakshow is.

Újabb érdekesség, hogy egyelőre egy albumról nem játszottak egy dalt sem, ez pedig a korábban "aluljátszottnak" nem mondható Three Imaginary Boys album. 

Íme a The Perfect Girl és a The Snakepit videójának a linkje: 

The Snakepit: 

https://vimeo.com/167157119

The Perfect Girl: 

https://vimeo.com/167181880

A bejegyzés trackback címe:

https://cureous.blog.hu/api/trackback/id/tr578732126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása